Supervisie

Wil je de MBT echt in de vingers krijgen na het volgen van een cursus? Wil je MBT-K, MBT-A of MBT-F practitioner worden? Of wil je jezelf weer aanscherpen in het werken met MBT? Dub je met moeilijke casuïstiek of de samenwerking binnen een MBT-team? Dan kan supervisie een mooie ondersteuning zijn.

Kennisoverdracht, reflectie, theorie en praktijk verbinden is onze insteek bij supervisie. Om MBT bij jeugd en gezinnen als behandelvorm te kunnen toepassen is supervisie een onmisbare schakel. Je leert theoretische concepten te herkennen en bewust in te zetten. Maar ook leer je jezelf als MBT-therapeut kennen met jouw specifieke mentaliserende profiel, jouw verhaal en jouw krachten en kwetsbaarheden. Supervisie is een persoonlijk en ervaringsgericht proces waarbij de basis vertrouwen is, of het nu om individuele, groeps- of teamsupervisie gaat.

Voor wie?

Het doel van de supervisie kan verschillen. Zo kan je de supervisie gebruiken om bijvoorbeeld MBT-K practitioner te worden, maar het kan ook onderdeel zijn van je opleiding tot GZ- of klinisch psycholoog, psychotherapeut, kinder- en jeugdpsycholoog, of van je NIP- of SKJ-registratie.

Kijk op de pagina Over ons wie voor welke beroepsvereniging supervisor is.

Tarieven:

  • Individuele supervisie (45 minuten): €90,- (bij N. Muller: €100,-)
  • Groepssupervisie 2 personen (90 minuten): €200,-
  • Groepssupervisie 3 of 4 personen (90 minuten): €250,-

Heb je interesse? Neem contact met ons op. We kijken samen welke vorm van supervisie en welke supervisor het beste bij je past.

Centrum Hecht - Psychotherapeutische praktijk