Telefonisch spreekuur van 09:00u-10:00u
(071) 207 00 38

Wij zijn Centrum Hecht Opleidingen

Centrum Hecht - Onze docenten

Wij zijn Hecht Opleidingen

Centrum Hecht Opleidingen bestaat uit een hecht team van bevlogen opleiders. We werken al geruime tijd op verschillende manieren samen. We bundelen nu onze krachten in een gezamenlijk opleidingscentrum. Omdat we geloven in een persoonlijke aanpak waarin verbinding en vertrouwen het fundament zijn.

Hoofddocenten

Nicole Muller

Nicole Muller

Psychotherapeut, gezinstherapeut, symbooldramatherapeut en MBTKpractioner, supervisor en opleider, werkzaam bij Centrum Hecht

Nicole is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de ‘MBTK basiscursus’, de ‘MBTjeugd en trauma cursus’, de MBTA-basiscursus’, de ‘MBTF basiscursus’ en de ‘MBTjeugd jaaropleiding’.

Masja Juffermans

Masja Juffermans

GZ-psycholoog, EMDR practioner en MBTKpractioner, supervisor en opleider, werkzaam bij Centrum Hecht

Masja is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de vierdaagse ‘MBTK basiscursus’, de ‘MBTjeugd en trauma cursus’ en de ‘MBTjeugd jaaropleiding’.

Merlijn Rutten

Merlijn Rutten

Psychotherapeut en MBTKpractioner, supervisor en opleider, werkzaam bij Centrum Hecht

Merlijn is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de ‘MBTK basiscursus’, de ‘MBTA basiscursus’ en de ‘MBTjeugd jaaropleiding’.

Gastdocenten

Coriene Ten Kate

Coriene Ten Kate

Klinisch psycholoog, psychotherapeut en hypnotherapeut werkzaam bij GGZ Rivierduinen MBT en complex trauma afdeling

Coriene is supervisor voor MBT Nederland, NVP en VPeP, geeft al ruim twintig jaar les in MBT, en is opleider in Focussing. Zij is als docent bij Centrum Hecht betrokken voor de drie daagse training ‘Embodied mentalizing: non-verbale technieken in het werken met adolescenten en jong volwassenen met hechtingstrauma’ en voor de ‘driedaagse cursus Focussing in Psychotherapie’.

Anja Tavenier

Anja Tavenier

Psychotherapeut, systeemtherapeut met onder andere EFT als specialisatie en is een zeer ervaren traumatherapeut. Daarnaast is zij supervisor en leertherapeut voor de NVP, VPEP, ISEFT. Zij werkt als psychotrauma therapeut bij PsQ Psychotrauma in Rotterdam.

Anja is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de ‘driedaagse Opleiding Focussing in Psychotherapie’.

Berrith Augustus

Berrith Augustus

Certified Advanced Practitioner Sensorimotor Psychotherapy, hypnotherapeut, haptotherapeut en werkzaam in eigen praktijk en bij GGZ Rivierduinen MBT en complex trauma afdeling. Zij assisteert in de opleiding Sensorimotor Psychotherapy (alle 3 de levels).

Berrith is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de 'drie daagse workshop 'Embodied mentalizing: non-verbale technieken in het werken met adolescenten en jong volwassenen met hechtingstrauma'.

Bruno Hillewaere

Bruno Hillewaere

Systeemtherapeut, psychotherapeut, supervisor en hoofdopleider systeemtherapie Euthopia en verbonden aan Rapunzel in België.

Bruno is als docent bij Centrum Hecht betrokken bij de cursus ‘Mentaliseren Bevorderende Therapie voor Families’.

De basis is verbinding en vertrouwen
(Centrum Hecht)
Centrum Hecht - Psychotherapeutische praktijk