Partnerrelaties

Centrum Hecht - Behandelingen voor partners

Voor wie?

In de relatie met je partner kunnen patronen sluipen die in de weg komen te zitten. Ook kan je gedrag bij de ander zien, waar je geen antwoord op weet. Je voelt minder contact, ervaart minder gevoel. Je reageert te fel, voorzichtig of raakt afwezig. Je merkt dat je het gedrag van de ander negatief gaat interpreteren. Onderlinge botsingen nemen toe of je gaat de ander juist meer uit de weg. Intimiteit of seksualiteit komen onder druk te staan.

Relatietherapie bij Centrum Hecht is erop gericht het vertrouwen in elkaar en de onderlinge verbinding te herstellen, zodat jullie weer samen verder kunnen. Ook voor ouders die zijn gescheiden kan relatietherapie ondersteunend zijn in het werken aan gezamenlijk ouderschap.

Hoe kunnen we helpen?

De stap zetten om met elkaar hulp te zoeken is een grote eerste stap in de erkenning dat er iets niet lekker loopt tussen jullie. Vandaaruit gaan we verder kijken of jullie vanuit meer onderling begrip en afstemming weer meer vertrouwen en nabijheid met elkaar ervaren.

Kan Centrum Hecht jou helpen? Of wil je liever eerst nog meer informatie? Bel of mail ons dan via onderstaande button. We helpen je graag om een goede beslissing te nemen.

We zijn nooit zo kwetsbaar als wanneer we liefhebben
(Sigmund Freud)
Centrum Hecht - Psychotherapeutische praktijk