Contact

Bezoek- en postadres

Centrum Hecht,
Kanaalpark 157,
2321 JW Leiden

Centrum Hecht bevindt zich op de 2e etage van kantoorpand Dé Plek. De ingang van het pand heeft enkele traptreden en is daardoor moeilijk bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Binnen in het pand is een lift.

Mailcontact

Heb je vragen over therapie of wil je je aanmelden voor een behandeling? Wil je een afspraak afzeggen? Mail ons via het behandelformulier.

Let op: aan het afzeggen van een afspraak zijn mogelijk kosten verbonden. Kijk hiervoor bij Tarieven.

Heb je vragen over opleidingen of wil je je voor een cursus aanmelden? Mail ons via ons opleidingsformulier.

Voor andere zaken kan je gebruikmaken van ons algemene e-mailadres:

contact@centrumhecht.nl

Telefonisch contact

Wil je liever telefonisch contact? Dat kan op ons telefonisch spreekuur op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag, van 09.00-10.00 uur. Ons telefoonnummer is (071) 207 00 38.

Zomervakantie 2024: Van 4 juli t/m 24/8 zijn wij beperkt bereikbaar i.v.m. vakanties. Iedere dinsdag en donderdag hebben wij telefonisch spreekuur van 09:00u-10:00u.

Crisissituatie?

Centrum Hecht heeft geen faciliteiten voor opvang bij een crisis. Binnen kantooruren kan je ons in noodsituaties bellen om met je mee te denken. Buiten kantooruren raden we je aan contact op te nemen met je huisarts. De huisarts kan je indien nodig doorverwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

Hoe kom je bij Centrum Hecht?

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Leiden Lammenschans is het 6 minuten lopen naar ons kantoor. Het station is goed te bereiken met trein of bus. Stadsbus 1, 2 en 3, bus 45 en bus 400 stoppen op station Leiden Lammenschans.

Loop op de Lammenschansweg onder het spoor door en sla direct voorbij ROC Rijnland linksaf. Loop door tot de PLUS-supermarkt. Houd rechts aan (richting restaurant Vet Gezond) en loop met de weg (Kanaalpark) mee. Binnen twee minuten zie je Sportschool Jetts. Centrum Hecht is gevestigd in kantoorgebouw Dé Plek (met de bordeauxrode kozijnen), recht tegenover de sportschool.

Met de auto over de A4 vanaf Amsterdam

Neem afrit richting Leiden/N206 vanaf de A4/E19. Volg de N206/Europaweg en ga bij het Lammenschansplein rechtsaf en direct weer rechtsaf de Kanaalweg op. Na circa 700 meter sla je linksaf het Kanaalpark op. Centrum Hecht bevindt zich in kantoorgebouw Dé Plek, direct links.

Met de auto over de A4 vanaf Den Haag

Neem afrit richting N206 Leiden/Voorschoten vanaf A4/E19. Volg de N206/Europaweg en ga bij het Lammenschansplein rechtsaf en direct weer rechtsaf de Kanaalweg op. Na circa 700 meter sla je linksaf het Kanaalpark op. Centrum Hecht bevindt zich in kantoorgebouw Dé Plek, direct links.

Parkeren

Parkeren: Bij kantoorgebouw Dé Plek op de Kanaalweg is zeer beperkt (onbetaalde) parkeergelegenheid. Als je daar een parkeerplek vindt kan je bij de receptie van ons kantoorgebouw met de naam De Plek een parkeerkaart halen die je zichtbaar in je auto moet plaatsen. Als je weggaat kan je de parkeerkaart weer inleveren. Op de naastgelegen parkeerplaats kun je (betaald) parkeren. Wij raden echter vooral Parking Leiden Lammenschans aan, op 3 minuten lopen van het gebouw. Andere parkeerplaatsen in de omgeving van het Kanaalpark vallen onder parkeerzone B2 (zone 7210).

Iets vinden is mooier dan zoeken
Centrum Hecht - Psychotherapeutische praktijk